тел: +86 755 2357 1734

моб: +86 189 2287 9832

Електронна поща:

Поискайте оферта
Блогове/новини

У дома - За нас - Блогове/новини - Как да намерите професионален доставчик на пластмасови форми и инструменти с конкурентна цена от Китай?

Как да намерите професионален доставчик на пластмасови форми и инструменти с конкурентна цена от Китай?

02. 28, 2022

Инжекционното формоване на пластмаса става все по-популярно в съвременната промишлена производствена среда. Ако искате да произвеждате многократно масов продукт с ниска цена, решението за формоване ще бъде най-бързото и евтино решение за вас. Така че е много важно да намерите професионален доставчик на пластмасови форми и инструменти, за да изградите висококачествени пластмасови форми и инструменти с конкурентна цена за всякакви нови нужди/проект за пластмасово формоване. Китайските форми ще бъдат най-добрият ви избор, ако намирате решение за форми на конкурентни цени


Вземете пример в автомобилната индустрия, малка лека кола, тя се нуждае от около 6000 комплекта инструменти изцяло (включва инструментите за пластмасово инжектиране, инструментите за щамповане, инструментите за пенообразуване и инструментите за леене под налягане). Обикновено, ако вашата компания е инструментална екипировка. световен лидер във вашата индустрия, трябва да имате строга и стабилна система на веригата за доставки и бихте искали да изберете директно доставчика на автомобилите от ниво 1 или ниво 2. Но ако сте автомобилната компания от ниво 2, как можете да изберете свой собствен доставчик, особено за вашия доставчик на инструменти? Все още изберете индустриалния лидер за инструментална екипировка или просто изберете доставчик на най-ниска цена? Изглежда, че това не е добър вариант за вас. Ако изберете компанията, която обслужва за компания с водеща позиция, обикновено има много по-високи разходи и по-ниска ефективност за време за реакция и обслужване. Ако изберете най-евтиния доставчик, той може да има много лошо качество и някои други рискове. Твърде много компании попадат в тези 2 грешни стратегии за снабдяване и винаги се оплакват, защото са толкова лоши и нямат избор.


Best times Mould & plastic products technology Ltd като среден професионален производител на пластмасови шприцформи, ние се борим да бъдем вашият дългогодишен стратегически партньор за пластмасови форми и инструменти с конкурентна цена. Ние обслужваме много клиенти от Америка, Канада, ЕС и др. в продължение на много години и изграждаме репутацията си с нашето високо качество и богат опит.


Ако намерите изнесен доставчик на инструменти от район с ниска цена, ако намерите доверен и професионален доставчик на леене под налягане, моля, уведомете ме, ние ще ви помогнем да намерите по-доброто решение. Моля, уведомете ме и ние ще ви дадем повече увереност за вашия нов проект.


Как да намерите професионална пластмасова форма