тел: +86 755 2357 1734

моб: +86 189 2287 9832

Електронна поща:

Поискайте оферта
Услуги

У дома - Услуги

Проектиране на части и прототипиране

Ако можете да го мечтаете, ние можем да го изградим.

Best times mud & plastic products technology ltd. има многостранни възможности за проектиране и разработка, работейки съвместно с нашата разнообразна клиентска база, за да произвежда изключително креативни решения за дизайн на продукти. Работейки с клиенти от стартиращи компании до големи OEM производители, ние предлагаме идеи за продукти на пазара ефективно и безпроблемно с напълно интегрирания пакет от възможности за разработване на продукти на Best Times Mould.


Започвайки с концепция и дигитален дизайн, нашият екип от опитни дизайнери възприема визията на клиента и я оживява. С нашите Инженерни възможности ние потвърждаваме функционалността на визията на клиента, като същевременно поддържаме творческия имидж. Ние произвеждаме глинени модели в пълен размер, използвайки нашите високо прецизни 5-осови мелници. Изпълнено с най-високо качество и ангажираност,


Best times mud & plastic products technology ltd. Creative Services поддържа нуждите на клиентите от идеята до изданията на ниво производство и прототипи.


Вие определяте рамката - ние предоставяме решенията.

Дизайн на продукта

Дизайн на продукта

Дизайн на продукта

Дизайн на продукта

Прототип

Прототип

Прототип

Прототип

Прототип

Прототип

Прототип

Прототип

Нашите инженери ще работят заедно с вас за вашия персонализиран дизайн на детайли и прототип преди производството на матрици и леене под налягане на пластмаса, за да гарантират, че дизайнът е 100% постигащ стандартите за инструменти на клиентите и изискванията за формоване.

Поискайте оферта