тел: +86 755 2357 1734

моб: +86 189 2287 9832

Електронна поща:

Поискайте оферта
профил на компанията

У дома - За нас - профил на компанията

профил на компанията

Best Times Mould & Plastic е компания за производство на пластмасови шприцформи и компания за леене под налягане по поръчка. Компанията има 15 години опит в производството на мухъл и пластмасови формовъчни индустрия. Best Times Mould & Plastic е създадена през 2007 г., която се намира в град Шенжен, провинция Гуандун, Китай.


Best Times Mould & Plastic Products Technology Ltd. покрива фабрика от 6500 квадратни метра със 130 служители. Разполагаме с професионален инженерен и производствен екип с богат опит в производството на форми и леене под налягане на пластмаса. Ние сме оборудвани с прецизен CNC обработващ център, EDM, огледален EDM, Wire EDM, фрезова машина, шлифовъчна машина за производство на високопрецизна матрица, за да отговорим на изискванията на нашите клиенти за цена, високо качество, бързо време за изпълнение.


Best Times Mould & Plastic също са оборудвани с усъвършенствани машини за шприцване на пластмаса от 60 тона до 2500 тона сила на затягане, включително машина за шприцоване с няколко изстрела за 2- и 3 изстрела шприцване.

Нашия екип

В Best Times Mould & Plastic, ние имаме професионални инженерни екипи и бизнес екипи, повечето от тях имат повече от 10 години опит в производството на форми и индустрията за леене под налягане, особено за медицински, електроника и автомобилни продукти. Нашият екип включва 10 форми дизайнери, 2 цитатни инженери, 5 инженери по проекти, 3 Q.C инженери, 8 екип от специалисти по продажбите с многоезични възможности за обслужване на нашите клиенти от САЩ, Канада, Германия, Франция, Обединеното кралство, Испания, Полша, Чешки и др.

Нашите възможности и услуги, включително

Научете повече

Пазари, които обслужваме

Best Times Mould & Plastic обслужват нашите клиенти от автомобилостроене, електроника, медицински и лаборатории, домакински уреди, домакински уреди, телекомуникации, осветление, електрическо, промишлено оборудване, пакети, тръбопроводи, спорт и свободно време, играчки, мотоциклети, прибори за готвене , и т.н.

На нас се доверяват много клиенти от САЩ, Канада, Германия, Франция, Обединеното кралство, Испания, Полша, Чехия и др.. Ние сме тук, за да отговорим на вашите нужди за персонализирани нови проекти и продукти.

Поискайте оферта