тел: +86 755 2357 1734

моб: +86 189 2287 9832

Електронна поща:

Поискайте оферта
ЧЗВ

У дома - За нас - ЧЗВ

 • 10.Q:Можете ли да съчетаете с конкретен цвят?

  Да, можем да съпоставим конкретен цвят по пробите. Или съпоставете конкретен цвят, вижте номера на цвета по RAL или PANTONE.

 • 11.Q:Какво ще кажете за вашия мухъл и срок за частично плащане?

  Условия за плащане на матрицата: 50% при поръчка, 40% при първо плащане, 10% преди изпращане на матрицата. Подлежи на договаряне. Условия за частично плащане: 50% при поръчка, 50% преди изпращане на продуктите. ние сме гъвкави по отношение на срока за плащане на мухъл, за да подкрепим нашите клиенти.

 • 12.Q:Какво е времето за изпълнение на пластмасови форми и процеси на леене под налягане?

  Времето за изпълнение на шприцоване на матрицата се брои от одобрението за изтегляне на матрицата и получаването на депозита до първото изпитване на матрицата (T1), обикновено отнема от 3 седмици до 5 седмици за проби T1 за малки и средни форми. За някои големи форми и сложни форми, може да отнеме 6~8 седмици за пробите T1. Времето за изпълнение на шприцоване, отчитано от одобрението на пробата и получаването на депозита до края на производството, количеството на поръчката определя необходимото време за изпълнение, обикновено от 3 до 15 дни. Зависи.

 • 13.Q:Ще изпрати ли Best Times Mould отчет на DFM на клиента?

  Да, Best Times Mould ще изпрати доклад на DFM (дизайн за производство) и дори анализ на потока на матрицата преди началото на конструкцията на матрицата за преглед/одобрение от клиента.

 • 14.Q:Ще изпрати ли Best Times Mould дизайн на матрица за одобрение?

  След одобрение от DFM, Best Times Mould ще изпрати дизайна на матрицата за одобрение, а Best Times Mould няма да започне рязане на стомана, преди да получи одобрението на клиента за дизайна на матрицата.

 • 15.Q:Колко пластмасови мостри ще бъдат предоставени безплатно?

  Best Times Mould обикновено предоставя 5~10 пробни проби за първи калъп с порта (ако има) безплатно в зависимост от размера на частите, събирането на товари ще бъде товари.

 • 16.Q:Как Best Times Mould ще съхранява всички данни за мухъл?

  Best Times Mould ще съхранява всички окончателно одобрени 2D, 3D чертежи, документи за модификации и ще изпрати на клиента за файл, за да избегне бъдещо объркване в случай, че е необходима инженерна промяна.

 • 17.Q:Как да контролираме качеството преди изпращане?

  Изпращането може да бъде организирано само след ПРОПУСКАНЕ на проверката за QC на Best Times Mould или ПЕРЕХВАТ за проверка на QC на клиента или, ако е необходимо, за проверка на трета страна. И Best Times Mould винаги ще бъде там, за да осигури пълна подкрепа.